PROMJENA TERMINA! Dnevni boravak opatijskog susjedstva otvara svoja vrata

Iz Gradskog društva Crveni križ Opatija javili su nam da je došlo do promjene termina održavanja programa pod nazivom “Društvene stolne igre”, koji se trebao održati sutra, 21. studenog 2019. godine. Program će se umjesto sutra, održati 12. prosinca 2019. u 17:00 sati.

Opatija – Uz dobru zabavu i ugodno druženje u prostorijama Kluba 60+ i Crvenog križa Opatija, svi zainteresirani moći će se informirati o zajednici i mogućnostima uključivanja u rad, volontiranja ili sudjelovanja u aktivnostima programa susjedstava.

Naime, Dnevni boravak je središnje mjesto informiranja o programskom pravcu 27 susjedstava, dijelu projekta ‘Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture’ te programa koji će se provoditi u sklopu opatijskog susjedstva. On ujedno predstavlja prostor susreta i druženja, kućne obiteljske atmosfere preseljene u javne prostore i neuobičajena mjesta kako bi se u svakom trenutku susretali i upoznavali, međusobno širili prijateljstva i atmosferu solidarnosti među susjedima i gostima kao novim privremenim sugrađanima.

Ponedjeljak, 25. studenog 2019. od 17:00 sati – Rakovčeva 15 (prostorije GDCK Opatija)
Izrađivat će se božićni ukrasi, kao uvod u adventsku čaroliju. Radionice su prilagođene za velike i malene, roditelje, noniće i djecu, a ukrasi te mnoštvo drugih iznenađenja izrađivat će se od brašna, vode, soli i ostalih namirnica koje pronalazimo u kućanstvu.
Voditelji radionice: Gabriel Perica i Loredana Bradaschia

Program za studeni:
Četvrtak, 12. prosinca 2019. od 17,00 sati – Ul. M.Tita 86 (prostorije Kluba 60+)
Uz međugeneracijsko druženje s članovima Kluba 60+ GDCK Opatija igrat će se nove atraktivne društvene stolne igre, uz mogućnost informiranja o zajednici te mogućnostima sudjelovanja u programu opatijskog susjedstva.  Organizatori međugeneracijskog druženja: Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front i Klub mladih Gradskog društva Crvenog križa Opatija

error: Content is protected !!