Do dezinficiranih prostora brzo i jednostavno

Uređaj je idealan za kino dvorane jer tekućina ne oštećuje stolice, a naši klijenti su od Festivala Opatija, preko Komunalca, Čistoće, brojnih domova, vrtića i škola u Primorsko-goranskoj županiji do privatnih hotela, vila za odmor i restorana, poručio je David Pavković, iz odjela prodaje.

Opatija – Korona situacija donijela je i drugačija pravila po pitanju dezinfekcije javnih prostora te prostora u kojima boravi više osoba, a tvrtka TREMEX d.o.o. na naše tržište je plasirala uređaj za električnu dezinfekciju “Autosept pro” razvijen u Italiji.

– Uređaj radi na principu hladnog orošavanja prilikom kojeg na inovativan način sredstvo za dezinfekciju i vodu pretvara u finu maglicu veličine čestica od nekoliko mikrona koja se trenutno suši te ubija sve viruse i bakterije. Prilikom procesa zamagljivanja koristi se mala količina sredstva za dezinfekciju pa je ušteda značajna. Prostor od 800m3 može se dezinficirati za 2 minute. “Autosept pro” je jednostavan za rukovanje pa ga mogu koristiti svi od čistačica i domara do ostalog osoblja. Uređaj je idealan za kino dvorane jer tekućina ne oštećuje stolice, a naši klijenti su od Festivala Opatija, preko Komunalca, Čistoće, brojnih domova, vrtića i škola u Primorsko-goranskoj županiji do privatnih hotela, vila za odmor i restorana, poručio je David Pavković, iz odjela prodaje.

Osnovne značajke su ultra brza i efikasna dezinfekcija bez lošeg utjecaja na zdravlje i okoliš, mogućnost primjene na svim materijalima (inventar, stolice, zidovi, podovi, vanjski prostori), siguran je za ljude i životinje te nudi potpunu uštedu sredstva za dezinfekciju (4500m3 ili 2500 m2 standardne visine prostora s jednim punjenjem) i siguran je za rukovanje.

– Sredstvo koje preporučujemo je dezinfekcijsko sredstvo širokog spektra djelovanja na mikroorganizme. Potpuno uklanja biofilm te je idealno i za čišćenje, dezinfekciju površina, opreme, pribora, zraka – u prisutnosti ljudi i životinja. Posjeduje sve potrebne certifikate i dozvole ministarstva. Mi se nalazimo u Opatiji, a po dogovoru možemo dogovoriti sastanak i prezentaciju “Autosept pro” uređaja u vašem prostoru da se uvjerite u sam rad i kvalitetu uređaja, dodao je Pavković te poručio da detaljnije informacije možete saznati na 0951970387 ili prodaja@autosept.net.

error: Content is protected !!