Do kraja ožujka u Kinu Sloboda očekuje vas raznovrstan kino program

Pored redovnih projekcija koje se u dvorani Kina Sloboda Lovran održavaju subotom, možete organizirati i vlastitu projekciju po vašem izboru, bilo da je to organizirana projekcija za škole, vrtiće, rođendane ili samo iz vlastita „gušta“.

Lovran – Do kraja mjeseca veljače i ožujka Stubica d.o.o. za vas je pripremila raznovrsne projekcije. Iduća projekcija na programu je 20. veljače u 17 sati “Tvornica snova”, animirana avantura o mjestu gdje snovi nastaju i njihov urnebesni proces nastajanja, a isti dan s početkom u 20 sati prikazuje se krimi triler temeljen na svjetskom bestseleru “Šutnja bijeloga grada” gdje u utrci s vremenom serijski ubojica sve više uspijeva nadmudriti detektive. U subotu, 27. veljače s početkom u 17 sati prikazuje se animirana komedija “Tom & Jerry” s neponovljivim dvojcem koja će zagarantirano nasmijati i mlade i stare. 27. veljače u 20 sati počinje ekranizacija megapopularne istoimene video igre prema kojoj je i rađen film “Monster Hunter“. Definitivno film koji treba pogledati na velikom platnu!

Pored redovnih projekcija koje se u dvorani Kina Sloboda Lovran održavaju subotom, možete organizirati i vlastitu projekciju po vašem izboru, bilo da je to organizirana projekcija za škole, vrtiće, rođendane ili samo iz vlastita „gušta“. Od najnovijih aktualnih naslova do filmova s početka prošlog stoljeća, možete izabrati film po vašoj želji, ugovoriti termin i uživati u filmu koji se prikazuje u kinu samo za vas!

Kako su još uvijek na snazi aktualne mjere Stožera civilne zaštite RH, maksimalan broj gledatelja na svim projekcijama je 42, maske za lice su obavezne, a zabranjena je konzumacija grickalica, hrane i pića za vrijeme projekcija.

Svakako nas pratite na web stranicama poduckun.net, Facebook stranici “Kino Sloboda Lovran” te na stranicama Stubice d.o.o. Za rezervacije i dodatne informacije o projekcijama, kontaktirajte nas na 099/385-0708. Vidimo se u kinu!