Dobre vijesti za penziće

sto-kunaOpatija – Ako neće država, dat će vam malo Grad Opatija… Odnosno kako se uzme – 300 kuna nekome je malo, nekome puno, a nekome taman, ali u svakom slučaju – ni za bacit. Upravo tolikim iznosom pomoći će Grad Opatija svoje umirovljene stanovnike čija ih mirovina svrstava u socijalne kategorije.
– U sklopu socijalne i zdravstvene pomoći umirovljenici s prebivalištem na području Grada Opatije čija mirovina ne prelazi 1.300 kn imaju pravo na 300 kn mjesečne naknade.
U izračun mirovine ulazi i zaštitni dodatak kao i mirovina prema međunarodnom ugovoru, poručuju iz Grada, i pozivaju sve penziće koji su imali nesreću naći se u toj kategoriji da zatraže svoje dodatke u gradskim prostorijama.
– Pozivaju se svi umirovljenici s područja Grada koji zadovoljavaju navedeni uvijet da se do kraja mjeseca ožujka jave u Upravni odjel za financije i društvene djelatnosti, na adresi M.Tita 6. Prilikom prijave potrebno je donijeti osobnu iskaznicu, zadnji odrezak od mirovine te broj računa i naziv poslovne banke, stoji u gradskom pozivu.
Davor Žic

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net