Dodijeljene stupendije za postdiplomce @ Opatija

knjiga1…pomoć su dobili Andrea Simeunović, Ivan Cerovac i Nataša Tomić…
…u roku se prijavilo sedam kandidata, a troje odabranih dobit će jednokratnu financijsku potporu u iznosu od 5.500 kuna pojedinačno…

Opatija – Na temelju prijedloga povjerenstva za obradu i odabir kandidata koji su se prijavili na natječaj za potpore za stručno usavršavanje i poslijediplomske studije, gradonačelnik je donio odluku o odabiru tri kandidata kojima će Grad Opatija dati potporu.
U roku se prijavilo sedam kandidata, a troje odabranih dobit će jednokratnu financijsku potporu u iznosu od 5.500 kuna pojedinačno.
Pomoć su dobili Andrea Simeunović, Ivan Cerovac i Nataša Tomić. Andrea Simeunović, iz Opatije, magistrica molekularne biologije, upisana je na Doktorski studij UNI Wienna, Medicinische Uni. Wien. Baviti će se istraživanjem biljaka s opatijskog područja u okviru svojeg istraživačkog rada na doktorskom studiju. Ivan Cerovac iz Poljana, profesor filozofije i povijesti, upisan je na Međunarodni poslijediplomski doktorski studij ”Filozofija i suvremenost”, na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Bavit će se unaprjeđenjem političke i građanske kulture mladih, odnosno edukacijom učenika srednjih škola. Nataša Tomić iz Opatije, profesorica pedagogije, zaposlena je u OŠ ”Rikarda Katalinića Jeretova” kao voditeljica produženog boravka. Završila je Poslijediplomski studij Upravljanja kvalitetom u hotelijerstvu i turizmu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, a bavit će se edukacijom za održivi razvoj, posebno poboljšanjem kvalitete ekološkog odgoja i obrazovanja.
Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!