Dodjela priznanja za inovacije i najbolju praksu u lokalnoj samoupravi

Grad Opatija dobio je Priznanje za istaknutu praksu u kategoriji Predškolski odgoj za projekt Sportske aktivnosti za djecu predškolskog uzrasta dodijeljena je Opatiji.

Opatija – Udruga gradova, jučer je dodijelila priznanja za inovacije i najbolju praksu u lokalnoj samoupravi u hotelu Westin u Zagrebu, a priznanje je u ime Grada preuzeo pročelnik gradskog UO za društvene djelatnosti i financije Danijel Jerman. Grad Opatija dobio je priznanje za istaknutu praksu u kategoriji Predškolski odgoj za projekt Sportske aktivnosti za djecu predškolskog uzrasta.

27 hrvatskih gradova predložilo je 71 primjer svoje najbolje prakse za priznanje INpuls, a priznanja su dodijeljena u pet kategorija natjecanja – zaštita okoliša i prostorno uređenje, energetska učinkovitost, predškolski odgoj, poticanje gospodarskog razvoja te suradnja s građanima i civilnim sektorom

Program INpuls pokrenut je u studenom 2012. godine s ciljem sustavnog prikupljanja, objavljivanja, ocjenjivanja, širenja i nagrađivanja najbolje prakse u lokalnoj samoupravi. Popis svih dobitnika priznanja, skraćeni opisi svih nominiranih praksi i detaljni podaci o svim nominiranim praksama nalaze se na ovom linku.

I. Mellor / Liburnija.ner