FOTO: Dodjelom ‘Mudrih sova’ proslavljen dan škole @ Matulji

mudra_sova_osnovn_skola_matulji_2014_2

– Uvijek težimo boljoj kvaliteti rada, boljim odnosima između učenika , učitelja i roditelja. Slijedimo ideju da svatko od nas ima u sebi zrno predodređeno za uspjeh. Potrebno je samo to zrno potencijala otkriti i uočiti, a zatim na pravi način razvijati i graditi, istaknula je ravnateljica Astrid Krizman. Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

mudra_sova_osnovn_skola_matulji_2014_1

Matulji – Prošle srijede obilježen je dan OŠ ‘Dr. Andrija Mohorovičić’, a svečanost se po prvi puta preselila iz Hangara u novu školsku sportsku dvoranu. Na svečanosti su učenicima, koji su tijekom godine postigli najbolje rezultate na županijskim i državnim natjecanjima, podijeljeni školski oskari ”Mudre sove“.

– ”Mudre sove“ su nam posebno su nam drage i jako se njima ponosimo jer smo jedina škola u županiji, a i šire, koja ima svoj školski oskar. Škola je po svojoj naravi određena da učenike privodi zrelosti proširujući im obzore. Kroz školovanje zahtjevi su sve veći, a složenost sve teža. Uvijek težimo boljoj kvaliteti rada, boljim odnosima između učenika , učitelja i roditelja. Slijedimo ideju da svatko od nas ima u sebi zrno predodređeno za uspjeh. Potrebno je samo to zrno potencijala otkriti i uočiti, a zatim na pravi način razvijati i graditi, istaknula je ravnateljica Astrid Krizman. .

mudra_sova_osnovn_skola_matulji_2014

Dobitnici ”Mudre sove“ za šk. 2013./2014. godinu su: Luka Ružić, Stefani Šuran, Ema Ukić, Špela Krnić, Karla Soldatić, Ivona Brajdić, Lea Subotić, Stella Ćosić, Maja Simčić, Anja Conjar, Mauro Jušić, Klara Frlan, Melany Ujčić, Tara Mamula, Karlo Barjaktarić, Melisa Ahmetović, Karla Pupis, Leon Pandža, Nea Bagarić, Andrej Krnjatić i Samir Aziri.

– S ponosom želimo istaknuti da se ove školske godine u školska natjecanja uključilo 158 učenika. Od toga se 62 učenika plasiralo na županijska natjecanja, a 6 učenika se plasiralo na državno natjecanje. Svi su oni postigli izvanredan uspjeh i zato svima od srca čestitamo! Sa željom da ćemo i dogodine biti ovako uspješni još jednom hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u uspjehu naše škole, rezimirala je ravnateljica.

Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!