Događanja za Uskrs @ Opatija

Liburnija.net: Limeni ljubimci na opatijskom mulu...

Liburnija.net: Limeni ljubimci na opatijskom mulu...


U Kristalnoj dvorani hotela ”Kvarner“ po prvi puta predstavit će se ”Opatijski komorni orkestar“, na terasi hotela Imperial zasvirati će Puhački orkestr Lovran, dok će ljubitelji oldtimera doći ‘na svoje’ na izložbi koju organizira ekipa iz ”Liburnia Classic Cluba“.

Opatija – Gostima koji su odabrali Opatiju za svoje uskršnje odredište hotelijeri i turistički djelatnici pripremili su raznolik program. Pa krenimo… Na sam dan Uskrsa u 12,00 sati na terasi hotela ”Imperial“ održati će se promenadni koncert Puhačkog orkestra Lovran.
pol_novogodisnji_2011
Istoga dana u 20,00 sati, u Kristalnoj dvorani hotela ”Kvarner“ po prvi puta predstavit će se ”Opatijski komorni orkestar“ s djelima Puccinija, Brittena, Čajkovskog i u završnici ”Pjesmom i plesom sa Balkana“ Jakova Gotovca. Ulaznice po 30,00 kuna mogu se kupiti u Turističko-informativnom centru TZG Opatije koji radi od ponedjeljka do subote od 8,00 do 20,00 sati i na Uskrs od 10,00 do 17,00 sati te neposredno pred koncert u hotelu ”Kvarner“.
Dok će u ponedjeljak, 9. travnja od 10,00 do 13,00 sati (ukoliko vremenske prilike dopuste) na kupalištu Slatina moći će se pogledati izložena vozila ”Liburnia Classic Cluba“.
– Na kupalištu Slatina Liburnia Classic Club iz Opatije organizira izložbu dijela voznog parka svojih članova. Uz korisne savjete sadašnjim i budućim vlasnicima oldtimera (održavanje, kupovina dijelova i vozila, pogodnosti kod registracije vozila) posjetiteljima ćemo pripremiti uskršnju trpezu koji će prirediti članovi kluba, kazao nam je Rajko Hlanuda iz kluba Liburnia classic club Opatija.
Dan uoči Uskrsa 7. 04. 2012. i na Uskrs 8. 04. od 10,30 do 14,30 sati kostimirani statisti izvest će ispred vile ”Angiolina“ i ”Amalia“ plesno-scenski program ”Žive slike“.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!