Dogovori o zajedničkim programima: Održan tradicionalni sastanak UABA i ravnatelja škola @ Opatija

Arhiva

Arhiva

Bruno Starčić, predsjednik opatijske UABA-e iznio je zapažanja o proteklim zajedničkim istupima – od Mementa, preko Dana Antifašizma u Opatiji, pa sve do održane prigodne manifestacije u povodu prisjećanja na stradanja u Lipi, Jami Ičići, te Vlaka sjećanja na Auschwitz.

Opatija – Tradicionalni sastanak UABA Grada Opatije sa predmetnim profesorima i ravnateljima opatijskih škola održan je početkom tjedna, tradicionalno po završetku školske.Svrha sastanka je izmjena iskustava oko provedbe zacrtanih zajedničkih akcija, kao i predlaganje novih, koje će nakon dogovora biti uvrštene u nastavni program buduće školske godine.

Bruno Starčić, predsjednik opatijske UABA-e iznio je zapažanja o proteklim zajedničkim istupima – od Mementa, preko Dana Antifašizma u Opatiji, pa sve do održane prigodne manifestacije u povodu prisjećanja na stradanja u Lipi, Jami Ičići, te Vlaka sjećanja na Auschwitz. Nazočni su prenijeli pozitivne reakcije njihovih đaka koji su aktivno sudjelovali u ovim događanjima, i izrazili čvrsto uvjerenje u potrebu daljnjeg provođenja suradnje kojom se mladima prezentira pozitivne životne vrijednosti.

Oleg Mandić, počasni predsjednik UABA i idejni začetnik suradnje UABA i škola izrazio je svoje zadovoljstvo što je ideja rođena prije devet godina u potpunosti afirmirala svoju svrsishodnost, rekavši da je najbolji dokaz uspješnosti provedenih aktivnosti to što se za zajedničkim stolom ovom prilikom našlo čak 17 predmetnih nastavnika i ravnatelja srednjih škola.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!