Doktori dentalne medicine trče za humanitarne svrhe: U sklopu kongresa održava se humanitarna utrka Perioimplant Run @ Opatija

...ilustracija...

…ilustracija…

Cilj utrke je promovirati zdrav život, te financijski pomoći odabranoj ustanovi. Za svakog prijavljenog sudionika organizator će donirati 100 kuna u humanitarne svrhe.

Opatija – Šesti Međunarodni kongres Perioimplant 6 iz parodontologije i estetske implantologije, koji svake godine okuplja velik broj doktora dentalne medicine, održat će se se danas i sutra, u petak i subotu 23. i 24. rujna u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta

– Sama činjenica da se radi o šestom izdanju, govori u prilog tome da je skup vrlo cijenjen i priznat od strane hrvatskih i regionalnih doktora dentalne medicine, kao i dentalnih timova. Predavanja i radionice vodit će međunarodno priznati stručnjaci, parodontolozi i implantolozi, kazala je uime organizatora Bojana Krulić Vasiljev.

Zanimljivost ovogodišnjeg skupa je humanitarna utrka Perioimplant Run koja je organizorana u sklopu kongresa, a održat će se danas, u petak 23. rujna s početkom u 18 sati na relaciji Opatija-Volosko-Opatija, na kojoj će u humanitarne svrhe trčati doktori dentalne medicine i dentalni timovi. Cilj utrke je promovirati zdrav život, te financijski pomoći odabranoj ustanovi. Za svakog prijavljenog sudionika organizator će donirati 100 kuna u humanitarne svrhe.

– Nakon utrke , koja će startati ispred Grand Hotela 4 opatijska cvijeta ravnateljica Dječjeg doma ”Ivana Brlić Mažuranić”, Suzana Mravinac primit će voucher s ispisanim iznosom koji je ostvaren tijekom utrke, kazala je Krulić Vasiljev.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!