Domagoj Pavičić: Prvenstvo očito neće početi 15. svibnja i imat ćemo vremena za pripremu

Domagoj Pavičić: Prvenstvo očito neće početi 15. svibnja i imat ćemo vremena za pripremu

Domagoj Pavičić

Trenirali smo doma proteklih tjedana, ali nije to ista stvar. Počeli smo raditi i s loptom, s vremenom ćemo se dizati. Prvenstvo očito neće početi 15. svibnja i imamo vremena za pripremu, ustvrdio je Pavičić.

Rijeka – Domagoj Pavičić bio je jedan od igrača koji su vrijeme karantene proveli van Rijeke i koji se u ponedjeljak priključio treninzima. Ono što je vidljivo na svakom koraku jest da su se svi igrači zaželjeli lopte.

– Napokon smo na terenu. Istina je da radimo individualno i da držimo distancu, te da svima nedostaje da možemo trenirati kao grupa, ili odigrati na dva gola, ali tako je, kako je. Dobro je da smo počeli trenirati. Svi smo jedva čekali da se vratimo na teren. Osobno nikad nisam imao dužu pauzu. Imamo odlične uvjete na Rujevici. Čekamo što će se dogoditi vezano za nastavak prvenstva, rekao je Domagoj Pavičić koji je proteklih nekoliko tjedana proveo u Zagrebu.

– Uglavnom sam trenirao, prema mogućnostima proveo sam neko vrijeme s roditeljima i curom. Potres? Kod nas nije bilo posljedica, ali probudilo nas je rano ujutro i moram reći da mi nije bilo svejedno. Prvi put sam osjetio tako nešto, srećom kod nas je sve bilo u redu, ustvrdio je Pavičić.

Prvi trening na Rujevici pokazao je da će trebati vremena da se noge vrate na optimalnu razinu.

– Trenirali smo doma proteklih tjedana, ali nije to ista stvar. Počeli smo raditi i s loptom, s vremenom ćemo se dizati. Prvenstvo očito neće početi 15. svibnja i imamo vremena za pripremu, ustvrdio je Pavičić.

error: Content is protected !!