Donacijom FMTU uređen prostor za druženje studenata u Domu @ Lovran

Primopredaja donacije u Učeničkom domu Lovran

Primopredaja donacije u Učeničkom domu Lovran

U sklopu projekta ”Stvorimo iz Doma dom” realiziran je i niz drugih donacija –zahvaljujući ulaganju osnivača Doma, Primorsko-goranske županije, saniran je sanitarni čvor, dok se planira i osmisliti praktikume za učenike Ugostiteljske i Obrtničke škole u Opatiji.

ucenicki_dom_lovran_donacija_fmtu (2)

Lovran – Donacija vrijedna 40.000 kuna, koju je Fakultet za menadžemt u turizmu i ugostiteljstvu darovao Učeničkom domu Lovran, omogućila je da ova institucija podigne standard svojih korisnika, prvenstveno kroz financiranje radova i opreme za osposobljavanje multifunkcionalnog prostora za druženje studenata.

Donacija realizirana u sklopu projekta ”Stvorimo iz Doma dom” je predstavljena prilikom svečanog otvorenja tog dijela studentskog kata, kojem su nazočili brojni uzvanici – dekan Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu prof.dr.sc. Jože Perić, prodekanica za poslovne odnose prof.dr.sc. Daniela Gračan, zamjenica gradonačelnika Grada Opatije Marina Gašparić, predstavnici Općine Lovran, članica Domskog odbora Učeničkog doma Lovran gospođa Iva Tuhtan – Grgić te studenti i djelatnici Doma.

ucenicki_dom_lovran_donacija_fmtu (1)

A gosti nisu ni ovaj put stigli ”praznih ruku”, već je dekan Fakulteta Jože Perić ravnateljici doma mr. sc. Nataši Tomić uručio komplet knjiga koji će obogatiti domsku knjižnicu, te u kratkom obraćanju izrazio zadovoljstvo što se nalazi u okruženju u kojem žive njihovi studenti i što se čine napori kako bi im se omogućio što kvalitetniji život u Domu, kao i želju da se i ubuduće nastavi u tom smislu suradnja Učeničkog doma Lovran i Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

U sklopu projekta ”Stvorimo iz Doma dom” realiziran je i niz drugih donacija, zahvaljujući ulaganju osnivača Doma, Primorsko-goranske županije, saniran je sanitarni čvor, dok se planira i osmisliti praktikume za učenike Ugostiteljske i Obrtničke škole u Opatiji.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!