Dora Biondić dvostruka dvoranska prvakinja Hrvatske za uzrast do 12 godina

Dora Biondić dvostruka dvoranska prvakinja Hrvatske za uzrast do 12 godina

Dvoranska prvakinja Hrvatske do 12 godina Dora Biondić i trener Denis Kurilić

Svoju tenisku kvalitetu Dora je potvrdila i u igri parova. S prvom nositeljicom u pojedinačnom turniru Dorom Mišković (TK Vulpes, Zagreb) postala je i prvakinja Hrvatske u parovima.

Dvije Dore – Mišković i Biondić, prvakinje Hrvatske u parovima do 12 godina

Osijek / Opatija – Teniski Klub Opatija ima dvostruku dvoransku prvakinju Hrvatske za uzrast do 12 godina. Teniski dragulj 12 – godišnja Dora Biondić potvrdila je svoj talent i kvalitetu.

U Osijeku je od 12. do 16. siječnja održano dvoransko prvenstvo Države. U glavnome turniru nastupile su 32 tenisačice, najbolje rangiranih 24 i 8 iz kvalifikacija. Dora je bila 2. nositeljica turnira.
U finalu pobijedila je Luciju Rastočić iz TK ZAGI Zagreb rezultatom 2:1 (3:6, 7:6(4), 6:0). U prvome setu Dora je napravila previše neforsiranih grešaka. U drugome setu započela je u istome stilu i gubila rezultatom 1:4. U tom trenutku Dora je, uz neupitno znanje, pokazala ogromnu mentalnu snagu, te uspjela dobiti taj set u tie-breaku. Treći set započela je izvanrednom igrom, gotovo bez greške i glatko pobijedila rezultatom 6:0.

Svoju tenisku kvalitetu Dora je potvrdila i u igri parova. S prvom nositeljicom u pojedinačnom turniru Dorom Mišković (TK Vulpes, Zagreb) postala je i prvakinja Hrvatske u parovima. U finalu su se sastale s parom Tia Tomaš (TK Makarska rivijera, Makarska)/Rebeka Vukoja (TK Medvešćak, Zagreb). Pobjeda je ostvarena rezultatom 2:0 (6:1, 6:2).

error: Content is protected !!