Dora Biondić pobjednica 22. Otvorenog prvenstva Opatije u tenisu do 12 godina

Dora Biondić pobjednica 22. Otvorenog prvenstva Opatije u tenisu do 12 godina

Dora Biondić s peharom pobjednice (Foto: Miloš Vrenc)

Nastupilo  je 37 takmičara iz Zadra, Zagreba, Pule, Poreča, Rukavca, Rijeke, Šmrike, Kastva, Rabca, Bala, Opatije te iz Slovenije.  

Opatija – Na terenima Tenis Kluba Opatija od subote, 10. studenog do ponedjeljka 12. studenog održano je 22. Otvoreno prvenstvo Opatije do 12 godina.

Tim Strel (Slovenija) pobjednik 22. OP Opatije do 12 godina

Nastupilo  je 37 takmičara iz Zadra, Zagreba, Pule, Poreča, Rukavca, Rijeke, Šmrike, Kastva, Rabca, Bala, Opatije te iz Slovenije, od čega 19 tenisača i 18 tenisačica. U muškoj konkurenciji pobjednik je Tim Stel iz Slovenije. U finalu se sastao sa Dariom Zorica iz Kastva i pobijedio rezultatom 2:0 (6:3, 6:4). U ženskoj konkurenciji pobjednica turnira je uzdanica Tenis kluba Opatija – Dora Biondić. Pravo finale odigrala je Dora u četvrtfinalu sa Karin Dimbek iz Slovenije. Od ove godine HTS ne priznaje rang listu teniskog saveza Slovenije, tako da je Karin bila u ždrijebu sa ostalim našim tenisačicama koje nisu bile nosioci ždrijeba. Dora se u finalu sastala sa Viky Čarapović iz Poreča i pobijedila rezultatom 2:0 (6:0, 6:1).

U igri parova u muškoj konkurenciji pobjednici su par Strel (Slovenija) / Salković (Poreč), a u ženskoj konkurenciji par Zupićić / Čupić iz Rabca.

Još jedan lijepi teniski vikend u Opatiji. Puno lijepog i napetog tenisa, uz obvezatnu nervozu i nadigravanje.

Miloš Vrenc / PodUčkun.net

 

 

error: Content is protected !!