Đorđe Balaševic – Kalendar mog djetinjstva @ Kastav

dorde_balasevic_opatija_sm…publika će moći uživati u ”Kalendaru mog djetinjstva“ – Ðoletovom zanimljivom, toplom i slikovitom pripovijedanju o svom odrastanju i djetinjstvu…
…nakon Kastva, Đole će koncert održati u Puli…

.
Kastav – Sve su bliži dani kada će obožavatelji Đorđa Balaševića ponovno “sjediniti” zajedno sa svojim omiljenim autorom, a publika u Kastvu će moći uživati u premijernom nastupu Đorđa Balaševića na prekrasnoj Crekvini, 2. kolovoza.
Podsjetimo, publika će moći uživati u ”Kalendaru mog djetinjstva“ – Ðoletovom zanimljivom, toplom i slikovitom pripovijedanju o svom odrastanju i djetinjstvu, ali isto tako i istančanom glazbenom repertoaru ovog vrsnog kantautora u pratnji pijanista, prof. Aleksandra Dujina.
Zanimanje za ove ekskluzivne programe je od početka veliko, tako da je ostalo još jako malo ulaznica za program u Kastvu. Sama ekskluzivnost programa (prvi put se održava ove godine u Hrvatskoj), neponovljiva izvedba autora kao i posebnost prostora zasigurno će rezultirati večerima za pamćenje… onakvima kakve su znakovite u opusu Đorđa Balaševića.
Nakon ‘manjih koncerata’, Đorđe Balašević će sa svojom Panonskom mornaricom “uploviti” u Pulu, na veliko finale turneje “Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour 2011”, koja je nastavak izuzetno uspješne prošlogodišnje turneje koja je nastavljena ove godine u Varaždinu i Slavonskom Brodu. Pulska će Arena ugostiti, nakon 10 godina, omiljenog autora koji će koncert održati u ovom velebnom prostoru, 13. kolovoza, na zadovoljstvo brojne publike koja zna što je čeka – višesatno druženje, brojni nenadmašni hitovi, puno emocija i sve ono što Đoletove nastupe čini posebnima.
Ulaznice za ovo veliko finale čekaju obožavatelje na prodajnim mjestima Eventima, na www-eventim.hr, na prodajnim mjestima Glasa Istre te u agenciji Activa Travel u Puli. Novost su VIP ulaznice koje se mogu nabaviti po cijeni od 270,00 kn. Podsjetimo, ulaznice za koncert se mogu nabaviti po cijenama od 190,00 kn za stajanje i 230,00 kn za Fan pit.
Djordje Balasevic-Ladjarska uspavanka

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net