Doručak s Djedom Mrazom i dječji božićni koncert teen zvijezde Endija ove nedjelje @ Opatija

Nakon doručka, točno u podne na terasi hotela Continental, slijedi prigodni božićni koncert za djecu i mlade ‘Volim ovaj Božić’ na kojemu nastupa popularni Endi.

Opatija – Doručak s Djedom Mrazom najuzbudljivije je i najzabavnije blagdansko iskustvo za svu djecu. U organizaciji Amadria Park hotela u najvažnijem obroku u danu mališani će uživati u prostoru novouređenoga restorana Veranda (pored hotela Continental) u nedjelju 17. prosinca u 11 sati.

S obzirom na veliki interes otvorena je prodaja ulaznica za dodatan termin doručka koji će se održati također u nedjelju 17. prosinca u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta u 9 sati. Na bogatom blagdanskom stolu naći će se slasni muffini, kroasani, linzeri, browniesi, razni keksići, čaša kakaa ili mlijeka. Ulaznice su u prodaji na recepciji hotela Continental po cijeni od 45 kuna (+385 51 278 000), poručili su organizatori.

Nakon doručka, točno u podne na terasi hotela Continental, slijedi prigodni božićni koncert za djecu i mlade ‘Volim ovaj Božić’ na kojemu nastupa popularni Endi.

– Njegovi hitovi (‘Atom’, ‘Hajde da ludujemo’, ‘Da se mene pita’ i drugi) imaju preko milijun pregleda na youtube-u pa smo uvjereni da će svi prisutni zaista uživati u odličnoj zabavi. Uz glazbeni program najavljen je i dolazak Djeda Mraza i njegovih vilenjaka, a svu djecu i mlade, ali i one nešto starije, pozivamo da uz pozitivnu predblagdansku atmosferu uživaju u mirisu i okusu fritula, čokoladi i toplim zimskim napitcima. Ulaz na koncert je slobodan, dodali su organizatori.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!