Drevni put do zdravlja: Dani tradicionalne kineske medicine krajem listopada @ Thalassotherapia Opatija

ARHIVA

Radi se o medicinskoj ponudi ostvarenoj zahvaljujući izvrsnoj suradnji Thalassotherapije i jedne od najcjenjenijih pekinških bolnica tradicionalne kineske medicine.

Opatija – TCM masaža – Tui Na, Cupping terapija vakumskim čašicama, Gua Sha terapija i akupunktura dio su ponude tradicionalne kineske medicine koja će biti na usluzi pacijentima opatijske Thalassotherapije.

Naime, krajem listopada počinju Dani tradicionalne kineske medicine, koji se svake jeseni održavaju u ovoj opatijskoj bolnici i redovito izazivaju velik interes javnosti. Radi se o medicinskoj ponudi ostvarenoj zahvaljujući izvrsnoj suradnji Thalassotherapije i jedne od najcjenjenijih pekinških bolnica tradicionalne kineske medicine.

– Preporučamo da se čim prije predbilježi za termin pregleda, jer dosadašnje iskustvo je pokazalo da interes građana uvelike nadmašuje broj slobodnih termina kod kineskih liječnika. Više informacija i predbilježbe za termine na recepciji Thalasso Wellness Centra, i na broju telefona 051/202-855, poručili su iz Thalasso Wellness Centra.

Prvi pregled liječnika tradicionalne kineske medicine stoji 300 kuna, no ukoliko se pacijenti odluče koristiti i preporučenu terpaiju, pregled je besplatan. Više informacija može se pronaći i na internetskim stranicama Thalasso Wellness Centra.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!