Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Lovranu ove srijede u kinu Sloboda

Akcija je posebno vrijedna u vrijeme sve većeg broja bolesnih koji se liječe od opasne bolesti COVID 19. Stoga je poziv tim vise značajniji da svojim odazivom podupru ovu korisnu akciju koja život znaci, poručili su iz GDCK Opatija.

Lovran – Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Lovranu, od ukupno planirane četiri u ovoj godini, održat će se u srijedu , 21. travnja u prostoru lovranskog kina “Sloboda”. Akciju organizira Gradsko društvo Crvenog križa Opatija uz pomoć lovranskih volonterki Crvenog križa od 10 do 17 sati. Nastavak je to uspješne suradnje s lovranskim komunalnim pouzećem “Stubica ” koje ustupa prostor kina za provođenje ove humane akcije. Stručnu medicinsku pomoć pružit će medicinsko osoblje Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC- a Rijeka.

– Molimo sve darovatelje krvi koji su do sada bili redoviti u svom darivanju krvi , kao i oni koji bi to željeli postati po prvi puta da to učine poštujući maksimalno mjere epidemiološke zaštite uz održavanje socijalnog razmaka u prostoru gdje se provodi akcija. Akcija je posebno vrijedna u vrijeme sve većeg broja bolesnih koji se liječe od opasne bolesti COVID 19. Stoga je poziv tim vise značajniji da svojim odazivom podupru ovu korisnu akciju koja život znaci, poručili su iz GDCK Opatija.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net