Druga ovogodišnja igraonica modernih društvenih igara sutra u prostoru udruge Kulturni front

– Igračima će biti na raspolaganju 70 naslova raznih složenosti i trajanja, a igre će biti dostupne za posudbu svima koji se požele učlaniti u udrugu.

Opatija – Ove nedjelje 2. veljače od 17 do 22 sata, u prostoru udruge Kulturni front u sklopu projekta „Kreativni nered“ održat će se druga ovogodišnja igraonica modernih društvenih igara.

– Voditelji će i ovog puta svim zainteresiranima objasniti pravila igara koje izaberu te će pomoći pojedinačnim posjetiteljima da se okupe u grupe. Igračima će biti na raspolaganju 70 naslova raznih složenosti i trajanja, a igre će biti dostupne za posudbu svima koji se požele učlaniti u udrugu. Posjetitelji ovih igraonica već tradicionalno variraju, pa se tako i ovog puta očekuju mladi, obitelji s djecom, ali i umirovljenici i svi voljni provesti nedjeljno popodne u nekim novim originalnim igrama. Ove godine pokrovitelj projekta „Kreativni nered“ postaje i Grad Opatija te organizatori najavljuju cjelogodišnji program namijenjen prvenstveno mladima, ali i otvoren z sve posjetitelje, najavili su organizatori iz Udruge za razvoj kulture mladih Kulturni front koja se nalazi se na adresi Maršala Tita 42, odmah iznad ceste kod skretanja za hotel Miramar, a njezini se događaji mogu pratiti i putem web stranice kulturnifront.hr i društvenih mreža.

error: Content is protected !!