Drugo ljetno izdanje Ekološkog sajama Opatija ove subote

Na sajmu će se okupiti eko certificirani proizvođači koji će građanima Opatije, kao i svim zainteresiranim posjetiteljima, ponuditi svoje eko proizvode.

Opatija –    Ove subote, 10. kolovoza očekuje nas još jedno ljetno izdanje 10. Ekološkog sajma Opatija, u organizaciji Udruge Žmergo. Na sajmu će se okupiti eko certificirani proizvođači koji će građanima Opatije, kao i svim zainteresiranim posjetiteljima, ponuditi svoje eko proizvode.

–       Očekuje nas sunčano i toplo vrijeme te bogata ponuda eko namirnica i proizvoda. Eko proizvođači na Mrkat stižu s prirodno uzgojenim proizvodima poput svježeg voća i povrća, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, kruha, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike i još mnogo drugih korisnih artikala. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane Opatijce i Opatijke, sve zaljubljenike u eko uzgoj i one koji će to tek postati da nam se pridruže u Opatiji, u subotu, 10. kolovoza od 8 do 13 sati ispred Mrkata te da opskrbe svoja kućanstva i iznenade svoje bližnje zdravim, ukusnim i korisnim proizvodima vrhunske kvalitete. Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja fantastičnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda. Veselimo se Vašem dolasku, poručili su organizatori iz Žmerga.

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.

error: Content is protected !!