Drugo otvoreno prvenstvo Opatije u mini rukometu

Svi sudionici turnira kući su ponijeli medalje, prve tri ekipe nagrađene su peharima, a specifičnost turnira je pehar za četvrto mjesto – budući da su uvijek najtužniji igrači koji izgube u utakmici za treće mjesto, “drvena” je medalja na opatijskom turniru zamijenjena peharom.

Opatija – U dvorani “Gorovo” 2. lipnja održano je Drugo otvoreno prvenstvo Opatije u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2001., 2002. i 2003. godine.

U organizaciji MRK “Opatija” nastupili su mali rukometaši i rukometašice iz 22 ekipe iz Opatije, Matulja, Viškova, Rijeke, Vrboskog, Zaboka, Krka i Buja. U kategoriji 2001. godišta prvo mjesto pripalo je RK “Zametu”, drugi su bili RK “Zabok”, a treći ekipa domaćina iz MRK “Opatija”. U kategoriji 2202. godišta pobijedila je ekipa MRK “Buje”, drugi su bili RK “Halub”, a treće mjesto pripalo je RK “Zamet”. U kategoriji 2003. godišta najbolja je bila ekipa RK “Matulja”, drugi su bili rukometaši RK “Kozale”, a treće je mjesto pripalo RK “Vrbovsko”.

Svi sudionici turnira kući su ponijeli medalje, prve tri ekipe nagrađene su peharima, a specifičnost turnira je pehar za četvrto mjesto – budući da su uvijek najtužniji igrači koji izgube u utakmici za treće mjesto, “drvena” je medalja na opatijskom turniru zamijenjena peharom. Po prigodnoj cijeni od 20 kuna sudionicima turinir omogućen je ručak na opatijskoj boćariji.

Za domaću ekipu dječaka MRK “Opatija” nastupili su Rene Rubinić, Silvester Matić, Vito Kinkela, Ven Subašić, Dominik Dražić, David Brajan, Lukas Prodan, Ante Matić, Igor Kožul, Dominik Mišić, Marin Glassl, Toni Grozdanić, Kevin Vlakić, Dominik Memeti, Josip Forca, Marin Grubešić, Luka Perić i Renato Dražić, s trenerom Ronijem Ribarićem.

Za ekipu djevojčica “ŽRK Liburnija Opatija” igrale su Maja Biškupić, Antonela Sušanj, Antonia Paris, Eva Gärtner, Luana Zdrinšćak, Anamarija Karadakić i Marija Jukičić s trenerom Marinom Pleše.

Kristina Tubić / Liburnija.net

error: Content is protected !!