Društvo „Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran poziva svu djecu na Bajkaonicu

Društvo „Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran poziva svu djecu na Bajkaonicu

Bajkaonicu

Pripovjedačica će kroz pričanje priča poticati djecu na razmišljanje o svijetu koji ih okružuje, pomagati u učenju brojeva i slova, razvijati socijalno – kognitivne vještine, omogućavati međusobno druženje te djecu poticati na razvijanje mašte.

Lovran – Bajkaonica, pripovijedanje priča u okviru projekta Neka odrastanje bude dječja igra kojeg već treću godinu provode tvrtka Beiersdorf Hrvatska i Savez društava naša djeca Hrvatske održat će se19. i 26. siječnja s početkom u 17 sati u Galeriji Laurus.

– Riječ je o maštovitom osmišljenom kutiću za pripovijedanje i Pu(T)ne torbe priča. Kako pripovijedanja nema bez pripovjedača, uz posebnu opremu u kutiću se nalazi i educirana osoba, pripovjedačica, mlada volonterka studentica ranog predškolskog odgoja Antonia Katić. Pripovjedačica će kroz pričanje priča poticati djecu na razmišljanje o svijetu koji ih okružuje, pomagati u učenju brojeva i slova, razvijati socijalno – kognitivne vještine, omogućavati međusobno druženje te djecu poticati na razvijanje mašte. Priče i bajke sada će lakše dolaziti do djece. Društvo „Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran poziva svu djecu da dođu i budu dio priče čarobnog svijeta pod motom “Neka odrastanje bude dječja igra”. Sudjelovanje na Bajkaonici u potpunosti je besplatno, najavili su organizatori.

error: Content is protected !!