Druženje audiofila: Uživanje u vrhunskoj reprodukciji glazbe @ Volosko

Naš hobi je relativno rijedak, a može biti i prilično skup. Zato su nam važne prilike u kojima možemo razmijeniti iskustva i poslušati neke od audio komponenata koje se mogu naći na tržištu, rekli su nam dečki iz kluba.

Volosko – Prošlog tjedna u prostorijama kluba ‘Društvo sportova na moru’ održano je okupljanje Audiofil kluba Rijeka. Audiofilska grupa entuzijasta se okuplja oko zajedničkog hobija – uživanja u visoko vjernoj reprodukciji glazbe. U klubu je sklopljen audio sustav sa CD-om, predpojačalima, pojačalom i zvučnicima u kojem su gosti uživali i kritički ga ocjenjivali.

– Naš hobi je relativno rijedak, a može biti i prilično skup. Možda će netko reći i da smo šašavi. Zato su nam važne prilike u kojima možemo razmijeniti iskustva i poslušati neke od audio komponenata koje se mogu naći na tržištu. Također, među nama ima i puno ljudi koji znaju neku komponentu sklopiti i sami – samograditelja. Za sada se nalazimo jednom mjesečno i funkcioniramo kao grupa entuzijasta, nemamo udrugu, budžet, članarine itd.. Veže nas samo ljubav prema glazbi te tehnici u glazbi i ovim putem se zahvaljujemo Damiru Dujmiću i klubu DSNM koji nas je ugostio, rekli su nam dečki iz kluba.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!