Druženje s građanima: Kandidati Mosta u 8. izbornoj jedinici sutra u obilasku liburnijskog kraja

Arhiva

Arhiva

Kako je najavio predsjednik Liburnijske stranke i jedan od kandidata na Mostovoj listi Nikica Pažin, okupit će se u nedjelju, 21. kolovoza u 14 sati ispred caffe bara Galija u Opatiji gdje će se kroz šetnju gradom družiti i razgovarati s građanima.

Opatija – Kandidati za saborske zastupnike koji su u 8. izbornoj jedinici okupljeni na listi što ju je istaknuo Most nezavisnih lista predstavit će se sutra biračima na Liburniji. Kako je najavio predsjednik Liburnijske stranke i jedan od kandidata na Mostovoj listi Nikica Pažin, okupit će se u nedjelju, 21. kolovoza u 14 sati ispred caffe bara Galija u Opatiji gdje će se kroz šetnju gradom družiti i razgovarati s građanima.

U nastavku obilaženja liburnijskog kraja, kandidati će posjetiti Lovran u 16 sati, Mošćeničku Dragu u 17 sati, Mošćenice od 17,30 sati i Matulje od 18.30 sati. U svim mjestima, kandidati će se na trgovima i ulicama susresti s građanima i upoznati se s njihovim mišljenjima. Od 20 sati, kandidati 8. izborne jedinice pridružit će se kandidatima iz 7. izborne jedinice na druženju i razgovoru sa građanima u Viškovu, na trgu ispred mjesne crkve Sveti Matej.

Na druženju po liburnijskom kraju i Viškovu pridružit će nam se saborska zastupnica Ines Strenja Linić, koja je i nositeljica liste u VIII.izbornoj jedinici, te očekujemo dolazak dužnosnika Mosta nezavisnih lista, koji oči u oči sa građanima žele čuti primjedbe, prijedloge i probleme građana, kazao je Pažin.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!