Druženjem s književnicima, nastupom dua The Blondes te gastrodelicijama završen Literarni Camino

Program je jučer započeo u jutarnjim satima, dvjema radionicama koje je vodila Zdenka Bilušić – dok su mališani sudjelovali na land art radionici, odrasli su se zabavili uz mozaičnu radionicu.

Opatija – Literarni Camino, program u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice „Viktor Car Emin“ povodom Dana grada Opatije, završio je sinoć programom u dvorištu knjižnice na kojem su predstavljene knjige Tomislava Birtića i Nikole Horvata, kojima se kao literarni gost pridružio Luka Skorić. Za glazbeni dio programa pobrinule su se izvrsne „plavuše s gitarama“, odnosno akustični dvojac „The Blondes“, dok su gastronomsku ponudu „skuhali“ Doris Vlah i Luka Dančulović.

Program je jučer započeo u jutarnjim satima, dvjema radionicama koje je vodila Zdenka Bilušić – dok su mališani sudjelovali na land art radionici, odrasli su se zabavili uz mozaičnu radionicu. Poslijepodne su organizirane dvije pješačke ture – sa startom od knjižnica u Lovranu i Kastavu – pod vodstvom Planinarskog društva Opatije, koje su se spojile kod crkve Sv. Jakova, a sudionici se pridružili literarnom druženju u dvorištu opatijske knjižnice i čitaonice.

 

error: Content is protected !!