DSNM Volosko: Sezona natjecanja uspješno otvorena @ Piran

Damir Dujmić, Robert Matulja, Igor Plahuta, Igor Primožić, Miodrag Armanini, Neven Laginja i Franco Matulja

Pod vodstvom Darije Žmak, četrnaest vološćanskih djevojčica i dječaka oslikalo je staru dasku za surfanje te su navedeno djelo poklonili klubu.

Volosko / Piran – Na nedavno održanom takmičenju u sportskom ribolovu, pod nazivom ‘Odprto prvenstvo Občine Piran v trnkarjenju s palico iz zidane obale U16 in U21’ održanom u Piranu nastupili su mladi natjecatelji Franco i Dario Matulja iz Društva sportova na moru Volosko.

Franco Matulja u kategoriji U 21 osvojio je prvo mjesto, dok se na drugu poziciju plasirao Dario Matulja.

– Ovo je prvo natjecanje ove sezone i bilo je odlično, jako sam zadovoljan s rezultatom kojeg smo napravili, kazao nam je Dario Matulja, a svoje zadovoljstvo ostvarenim rezultatom nije krio niti predsjednik DSNM-a Volosko, Damir Dujmić.

Oslikana daska za surfanje...

Posljednji trofeji osvojeni u Piranu, dodatno su upotpunili bogatu vetrinu pehara, koja broji preko 277 trofeja, koji su svoje zasluženo mjesto na policama dobili u novo uređenim prostorijama koje će uskoro postati i mali izložbeni prostor obzirom da se u bliskoj budućnosti planiraju organizirati razne izložbe.

– Vlastitim snagama i novcem u potpunosti smo ofriškali i preuredili klupske prostorije. Ukupno smo uložili oko 20 tisuća kuna vlastitih sredstava, a kompletne radove samo obavili sami.

Uz navedene pehare te preuređene prostorije, posebnu pažnju plijeni stara daska za surf, koja je pretvorena u svojevrsni artefakt.

– Pod vodstvom Darije Žmak, četrnaest vološćanskih djevojčica i dječaka oslikalo je staru dasku za surfanje te su navedeno djelo poklonili klubu. Ovakve stvar su izuzetne, prekrasan poklon koji je ujedno i autorski rad vološćanske dječice. I moram priznati da nam je bilo jako drago kada smo ju dobili na poklon, kao trajnu vrijednost na naše klince, kazao nam je Damir Dujmić, predsjednik DSNM-a Volosko.

[nggallery id=198]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!