Duel velikana ča-vala: Ove subote nastupaju Alen Vitasović, Dražen Turina Šajeta i grupa Fiesta @ Maškarani centar Permani

maskarani centar permani koktelsi d' beni band 2017 (56)_01

Kako je vrijeme maškara, nije nemoguće da se Vitasović maskira u Šajetu, a Dražen Turina u Alena iz Orbanići, pa da zajedno otpjevaju ”Ona je sama”.

12_cansonfest_2016_kastav_drazen_turina_sajeta_01

Permani – Dva velikana ča-vala ukrstit će mikrofone ove subote u Maškaranom centru Permani, gdje se očekuje najbolja zabava dosad jer stižu Alen Vitasović i Dražen Turina Šajeta, kojima će se na pozornici pridružiti i grupa Fiesta.

Kako je vrijeme maškara, nije nemoguće da se Vitasović maskira u Šajetu, a Dražen Turina u Alena iz Orbanići, pa da zajedno otpjevaju ”Ona je sama”. A ako u Permanima nekoga u subotu vidite kako spi, slobodno ih zbudite jer propuštaju najbolju feštu u ovom kraju – koja počinje u 21 sat i traje do zore.

Alen Vitasović

Alen Vitasović

– Za sendviče je zadužena ekipa iz fast food Buddys, maloljetnima je ulaz strogo zabranjen, uz garderobu i ulaznicu gre medica gratis, kao i poklon bon Karneval shopa s Marinića u iznosu od 20 kuna. Odobravamo popust za grupe, rezervacije za stoli su besplatne (info: 091/9444848), a parićali smo bogate nagrade za najboje maske, poručili su organizatori uz napomenu da maškare koje dođu prije 22:30 sati čeka besplatno tekuće iznenađenje.

Grupa Fiesta

Grupa Fiesta

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!