Dvanaestu godinu zaredom SDP organizira obilježavanje Međunarodnog dana žena @ Lovran

Love runners

Love runners

Obilježavanje će započeti tradicionalnim djeljenjem sadnica maćuhica, njih čak 501 na prostoru ispred Konzuma s početkom oko devet sati.

Lovran – Osmi mart obilježit će prigodnim programom i lovranski SDP koji će već 12. godinu zaredom tradicionalno 8. ožujka svim ženama s područja Lovrana i onima koje se toga dana budu u Lovranu zatekle sretan Međunarodni dan žena.

– Obilježavanje će započeti tradicionalnim djeljenjem sadnica maćuhica, njih čak 501 na prostoru ispred Konzuma s početkom oko devet sati. Zašto upravo ovaj broj? Zato jer na ovaj način one starije želimo prisjetiti vremena kada je jedan od hitova bio bombon 501 sa crtom i pobuditi u njima sigurno neka slatka sjećanja. Program se zatim seli u Gradsku kavanu gdje će nastupiti lovranski bend ”Love Runners” i gdje će posjetitelji moći uživati uz dobru muziku, kazao je potpredsjednik SDP-a Lovran Božidar Spasojević, istaknuvši da će aktivisti SDP-a prilikom dijeljenja cvijeća nositi ružičaste majice na kojima će biti istaknut natpis ”Stop lažima, stop nasilju u politici”.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!