DVD-u Kras Šapjane uručena vrijedna donacija – Tvrtka Poli-mix darovala dva defibrilatora

– Dvadesetu godišnjicu od početka samostalnog poslovanja, odlučili obilježiti na humanitaran način te ćemo ovom prilikom donirati dva uređaja za reanimaciju našem DVD-u „Kras“ Šapjane. Nadamo se da će oni biti što rjeđe u upotrebi, ali ako pomognu i jednom ljudskom životu, naša je misija u potpunosti ispunjena, istaknula je direktorica Alenka Simčić.

Šapjane – U prostorijama DVD-a Kras Šapjane nedavno je uručena vrijedna donacija dva defibrilatora od strane obitelji Simčić povodom 20 godišnjice rada njihove tvrtke Poli-mix d.o.o. Šapjane.

– Kako spadamo u red socijalno osjetljivih poduzeća, te već niz godina stipendiramo učenike iz obitelji skromnijih mogućnosti i dio svojih prihoda kontinuirano doniramo za najrazličitije humanitarne projekte, tako smo i ovu priliku, kada obilježavamo dvadesetu godišnjicu od početka samostalnog poslovanja, odlučili obilježiti na humanitaran način te ćemo ovom prilikom donirati dva defibrilatora (uređaja za reanimaciju) našem DVD-u „Kras“ Šapjane. Nadamo se da će oni biti što rjeđe u upotrebi, ali ako pomognu i jednom ljudskom životu, naša je misija u potpunosti ispunjena, istaknula je direktorica Alenka Simčić.

Zbog specifičnosti DVD-a, koji ima i odjeljenje u Munama, jedan defibrilator će se nalaziti u Šapjanama, a jedan u Munama, a operativni članovi će se uskoro educirati za rad. Ova vrijedna donacija znači puno za sigurnost stanovništva gornjeg kraja Općine Matulji.

”Poli- mix“ je obiteljsko poduzeće koje danas zapošljava 15 ljudi i bavi se proizvodnjom poliuretanskih pjena, prisutnih u autoindustriji, industriji namještaja, građevinarstvu i brodogradnji. Počeli su prije 20 godina kao obrt „Plast-A“ ,doslovno u garaži, s vlasnikom kao jedinim zaposlenim i na jednom starom stroju za proizvodnju poliuretana. Danas, nakon 20 godina, mogu s ponosom reći da su vodeći proizvođači ovakvih materijala u širem okruženju, posjeduju najnovije strojeve i tehnologiju koji im omogućuju kontinuirani tehnološki razvoj i rast poslovanja s naglaskom na izvozno tržište te posluju u vlastitoj, novoj proizvodnoj hali.

error: Content is protected !!