Dvije glazbene večeri u Milord Pubu @ Srdoči

Tri kralja

Tri kralja

Među nizom talentiranih glazbenika, naći će se i pokoji Matuljac, a nije na odmet svratiti do Milord Puba i poslušati kako zvuče ”domestificirane” verzije svjetskih rock hitova.

Srdoči/Matulji – Grupa Tri kralja, akustični trio koji je svoj zajednički rad započeo na jednom od ovogodišnjih Jam sessiona u Milord Pubu vraća se večeras ”na mjesto zločina”. Mihael Prosen, Karlo Horvat i Marko Radošević udružili su snage kako bi poznatim svjetskim uspješnicama dali jedno novo ruho. Dvije akustične gitare i prepoznatljivi vokali je sve što je potrebno ovim momcima da od hitova bendova poput Foo Fighters-a, Incubus-a, Red Hot Chilli Peppersa-a, Nirvane, Manu Chao-a, Pink Floyd-a, R.E.M-a Metallice i drugih slavnih imena stvore vlastite verzije kojima ne manjka originalnosti.

Inače, Mihael Prosen član je slavne metal grupe Father, pa će svi posjetitelji Milord Puba večeras imati prilike čuti vokalne sposobnosti koje je zavolio i frontman legendarne grupe Iron Maiden Bruce Dickinson koji je ”očeve” ugostio u svojoj emisiji.

Srdočki pub koncerte će održavati i sutra, u subotu, kada nas očekuje nastup svojevrsnog rezidenta ovog puba, Andrije Zrinskog. Inače član grupe Las Palmas u kojoj djeluje sa Mirom Vidovićem iz grupe En face, ovoga puta pojavit će se u unplugged verziji te nas uveseljavati poznatim domaćim i stranim rock hitovima u svojoj iznimnoj izvedbi.

Ulaz na sve večeri je besplatan.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!