Dvije prekrasne fotografije zaslužile lijepe nagrade – Knjigu o klimi Kvarnera i izvrsne proizvode od smilja

Danas kreće posljednji tjedan ove akcije, uz nove vrijedne nagrade, a detalje o cijeloj akciji potražite na ovom linku.

Rijeka, Opatija, Crikvenica – Naša kampanja ‘Prekrasno ljeto – zajednički trenuci’ ušla je u svoj posljednji natjecateljski tjedan, a prije nego što predstavimo dvije nagrade za koje će se čitatelji „boriti“ svojim lijepim fotografijama obiteljskih i prijateljskih ljetnih druženja, vrijeme je da objavimo kome su pripale doista atraktivne nagrade iz prošlog tjedna.

Obiteljsku fotografiju Maje Uremović nagradila je MaraImmortella koja je  darovala proizvode od smilja: kremu Mara i ulje za sunčanje! Krema Mara je prirodna krema od smilja koju svakako vrijedi imat u SOS ormariću. Nježna je i hranjiva za kožu te odlična kod ozljeda, pelenskog osipa, hematoma, uboda komaraca…. Ulje za sunčanje prirodno je ulje bogato beta karotenima, odlično za zdravo tamnjenje i njegu kože u isto vrijeme jer ga smilje čini posebnim.

Agilna riječka Naklada Val, vodeći izdavač na području Primorsko-goranske županije i nekoliko županija u okruženju, fotografiju pravog prijateljskog ljetnog druženja na Platku, nagradila je hit-knjigom „O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera“. Prijateljstva od malih nogu uistinu treba njegovati, kao i voljeti naše more i planine, a mladi će par imati prilike dobro proučiti što ih sve očekuje u kišnim riječkim proljećima i vrelim ljetima.

Šaljite nam i dalje svoje fotografije svojih obiteljskih i prijateljskih druženja, dodajte im hashtagove #glaszaljeva, #prekrasnoljeto i #zajedničkitrenuci jer svakog tjedna dodijeljujemo nove nagrade, a sve fotke ulaze u igru za glavnu nagradu – vikend za osam osoba u Kući za odmor Stara hiša u Skradu.

Danas kreće posljednji tjedan ove akcije, uz nove vrijedne nagrade, a detalje o cijeloj akciji potražite na ovom linku.

 

error: Content is protected !!