Dvjesto vrijednih volontera čistilo Lovranšćinu

lovran…vrijedni Lovranci tijekom jutra te ranog poslijepodneva bojili su ogradu uz obalnu šetnicu, čistili zelene površine, dječja igrališta…
Lovran – Tradicionalna godišnja akcija čišćenja ”Volim Lovran” u organizaciji lovranske Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata održana je prošlog vikenda na području cijele Lovranšćine okupivši oko 150 volontera te pedesetak učenika osnovne škole.
Vrijedni Lovranci tijekom jutra te ranog poslijepodneva bojili su ogradu uz obalnu šetnicu, čistili zelene površine, dječja igrališta, palili otpalo lišće , a uz pomoć ronioca iz Voloskog te članova Ronilačkog kluba Zubatac očišćeno je i podmorje ispred lovranskog mula.
– U akciju su se uključili i članovi iz Boćarskih klubova u Lovranu i Lignju, te mnogih drugih udruga, a posebno moramo zahvaliti vatrogascima DVD-a Lovran koji su bili zaduženi za osiguranje, kazao je Mišo Škorić, predsjednik lovranskog UHBDR-a koji je akciju pokrenuo uz pomoć Općine Lovran te Turističke zajednice.
Nakon ove opsežne akcije čišćenja koja je provedena na području cijele Lovranšćine, vrijedni volonteri nastavili su druženje uz porcije fažola, dok su za djecu osigurane pizze i kolači.
Ivan Mellor / Novi list / Liburnija.net

error: Content is protected !!