Dvodnevna radionica ‘Značaj prirodne kozmetike u njezi tijela’ poznate fitoaromaterapeutkinje Lidije Delić u hotelu Milenij

Detaljan raspored provjerite u nastavku…

Opatija – Ovog vikenda, 23. i 24. ožujka Hotel Milenij priprema dvodnevnu radionicu pod nazivom ‘Značaj prirodne kozmetike u njezi tijela’. Radionicu vodi poznata fitoaromaterapeutkinja Lidija Delić koja će tijekom dva dana sve sudionike upoznati s aromaterapijom u službi ženske ljepote, pripremom prirodne kozmetike i osnovnim  tehnikama samomasaže.

Radionica je namijenjena poklonicima prirode i onoga što nam priroda daje. Svi sudionici će naučiti osnovna bazna i eterična ulja u službi ženske ljepote. Kako napraviti prirodni piling, tonik i ulje za njegu lica, kao i dnevnu anti age samomasažu lica. Masaža lica ne zahtijeva puno vremena, dovoljno je par minuta dnevno, a rezultati su vidljivi nakon par dana. Masaža lica poboljšava cirkulaciju, djeluje na tonus lica, zaglađuje manje bore, čini kožu elastičnom i dio je svake kvalitetne njege lica. Tijekom radionica izrađuje se antistresni pripravak i ulje za njegu lica. Pripravci su poklon za sve prisutne. Dodatan poklon je tonik za njegu kože. Dvodnevna radionica za vanjske goste naplaćuje se 280 kuna, a uključuje predavanja i izrade ulja, zdravi doručak u relax zoni wellnessa, čašu pjenušca, korištenje svih sadržaja spa zone u trajanju od 3 sata u subotu ili nedjelju. Broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju na Milenij Spa recepciji na broj 051/202-050.

Raspored:
Subota, 23.03. 9-12 h

Predavanje:

– Holistički pristup: pojam, što sve obuhvaća, značaja masaže tijela i stopala

– Kratko predavanje općenito što je stres i djelovanje eteričnih ulja u prevladavanju stresa

– Izrada antistresnog pripravka

Nedjelja, 24.03. 10-12 h

Predavanje:

– Značaj prirodne kozmetike u njezi tijela

– Aromaterapija u službi ženske ljepote

– Vježba: izrada ulja za njegu lica i anti age samomasaža lica

 

 

 

error: Content is protected !!