Dvogodišnja Minea Busch 10000. gošća u Matuljima

Minea Busch sa svojim je roditeljima Margit i Stephanom te svojom petogodišnjom sestrom Nelli u Zvoneću je došla iz okolice Münchena.

Zvoneća – Danas je kod obitelji Kinkela Line održana mala svečanost povodom dolaska desettisućite gošće na područje turističke zajednice općine Matulji. Dvogodišnja Minea Busch sa svojim je roditeljima Margit i Stephanom te svojom petogodišnjom sestrom Nelli u Zvoneću došla iz okolice Munchena.

Izabrali su smještaj zbog autentičnog izgleda kuće za odmor te lokacije koja je van standardnih turističkih centara. Oduševljeni su mirom, tišinom te posebno Lisinom u kojoj svakog jutra joggiraju a vrlo su zadovoljni ljubaznošću domaćina, kao i svih ljudi u selu jer ih svi pozdravljaju, pozivaju na kavu i s njima razgovaraju na njemačkom. Ovo je bila odlična prilika da, „iz prve ruke“, saznamo kako se možemo popraviti a što radimo dobro jer turisti su ti koji najbolje vide i osjete turističku ponudu.

S velikim zadovoljstvom gostima smo uručili tortu, cvijeće te voucher od 1.000,00 kuna kojega u sljedećih 365 dana mogu iskoristiti za smještaj na području TZO Matulji, kazala je Marijana Kalić, direktorica TZ općine Matulji.

error: Content is protected !!