Edukacijom i druženjem u spomen na Marka Zoretića @ Kastav

Arhiva Liburnija.net: Moto memorijal ‘In memoriam Marko Zoretić’ @ Kastav

Prije okupljanja u Kastvu, motoristi su prodefilirali susjednim mjestima, a u ‘’feštarskom grotlu’’ Šporove jame posjetiteli su imali priliku pokazati svoje vještine u motorističkim igrama i probnoj vožnji poligonom, kao i pružanju prve pomoći.

Kastav – In Memoriam Marko Zoretić naziv je moto-susreta koji je u subotu, drugu godinu zaredom, organiziran u Kastvu kao sjećanje na Marka Zoretića, kastavskom motociklistu koji je stradao 2010. godine u nesreći koju je izazvao pijani vozač.

Tako su se u Šporovoj jami, pod geslom kampanje ‘’Razmisli, dok piješ ne vozi’’ koju provodi Zagrebačka pivovara, okupili mnogi ljubitelji ‘’života na dva kotača’’ koji su sjećanje na Zoretića honorirali druženjem, zabavom, ali i edukativnim akcijama usmjerenim na mlade, kao i vozače automobila.

Prije okupljanja u Kastvu, motoristi su prodefilirali susjednim mjestima, a u ‘’feštarskom grotlu’’ Šporove jame posjetiteli su imali priliku pokazati svoje vještine u motorističkim igrama i probnoj vožnji poligonom, kao i pružanju prve pomoći. Druženje se u večernjim satima nastavilo uz koncerte grupe ‘’Fit’’, Motorhead tribute banda ‘’Broken Rockers’’ te grupe ‘’Why Not’’.

Ivan Mellor / Liburnija.net

tagovi: marko zoretić, memorijal, liburnija, liburnija.net, fit, why not, motociklisti, kastav, šporova jama

error: Content is protected !!