Edukativno-kreativna radionica za djecu u Foliotu povodom obilježavanja Međunarodnog dana prava životinja @ Matulji

...ilustracija...

…ilustracija…

Ovim putem, Društvo za zaštitu životinja Rijeka poziva sve ljubitelje životinja ukoliko su u mogućosti da doniraju hranu za pse, stare deke i pokrivače.

Matulji – Ove subote, 10. prosinca, obilježava se Međunarodni dan prava životinja. Udruga Foliot – Centar za djecu i mlade Matulji u suradnji s Azilom za pse “Društvom za zaštitu životinja Rijeka” tim povodom održati će besplatnu edukativno-kreativnu radionicu za djecu od 1. do 4. razreda. Izrađivat će se ukrasi za bor i pisati pismo Djedu Božićnjaku, ali na malo drugačiji, posebniji način. Djeca će imati priliku naučiti i kako se ponašati prema nepoznatim psima, ali i koja su to prava životinja.

Radionica se održava od 10 do 11:30 sati, sudjelovanje se ne naplaćuje, a broj polaznika je ograničen. Prijaviti se možete na udruga.foliot@gmail.com ili pozivom na broj 099 754 0779 do petka. Više informacija o programima i projektima Udruge možete pročitati na njihovoj Facebook i web stranici www.foliot.hr, a više informacija o nadolazećim radionicama možete dobiti i na broju 099 754 0779.

Ovim putem, Društvo za zaštitu životinja Rijeka poziva sve ljubitelje životinja ukoliko su u mogućosti da doniraju hranu za pse, stare deke i pokrivače.

– I najmanja donacija dobro će doći, a iste možete donijeti na samu radionicu ili tijekom tjedna, do petka u prostore Udruge Foliot, istaknuli su organizatori.

N. C. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net