Ekipa MO Tošina pobjednici malonogometnog turnira @ Opatija

Igrao se kvalitetan nogomet u kojem su sve ekipe bile podjednake i skoro u svakoj utakmici je pitanje pobjednika bilo neizvjesno do samoga kraja. Rezultate turnira te fotogaleriju možete pogledati u nastavku teksta.

Opatija – Turnir u malom nogometu između ekipa mladih iz Mjesnih odbora s područja Opatije završen je jučer, nakon dva vikenda što se odigravao, na pomoćnom igralištu Nogometnog kluba Opatija.

Pobjednici prvog malonogometnog turnira, koji je održan u organizaciji Savjeta mladih grada Opatije, je ekipa Mjesnog odbora Tošina, na drugo mjesto plasirala se ekipa organizatora, dok je treće mjesto pripalo ekipi MO Ičići. Najbolji igrač turnira je Kristian Brnečić (MO Ičići), za najboljeg strijelca turnira proglašen je Ivano Karlić (MO Centar I) s postignutih 8 golova, dok je najbolji golman turnira Arsen Sergo (MO Tošina).

– S obzirom da je ovo bilo prvo izdanje možemo reći da smo dosta zadovoljni, jedino nam je žao da se nije prijavilo više ekipa mjesnih odbora pa nam je to i cilj za iduću godinu da sudjeluju svi mjesni odbori Grada Opatije. Što se sportskog dijela tiče njime smo prezadovoljni jer se igrao kvalitetan nogomet u kojem su sve ekipe bile podjednake i skoro u svakoj utakmici je pitanje pobjednika bilo neizvjesno do samoga kraja. I moram pohvaliti sve ekipe na fer i korektnoj igri u pravom sportskom druženju kako je i ovaj turnir zamišljen, kazao nam je Paolo Jakovašić jedan od organizatora turnira.

Rezultati turnira:
Skupina A – poredak:
1. Savjet mladih Grada Opatije
2. MO Kosovo
3. MO Centar I
4. MO Pobri

Skupina B – poredak:
1. MO Tošina
2. MO Ičići
3. MO Centar II
4. MO Veprinac

Polufinale:
Savjet mladih – MO Ičići 1:1 nakon šesteraca 3:2
MO Kosovo – MO Tošina 1:1 nakon šesteraca 2:4

Utakmica za 3. mjesto:
MO Ičići – MO Kosovo 2:1

Finale:
Savjet mladih – MO Tošina 1:2

[nggallery id=337]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net