Ekipa Petrovčići najbolja na 9. Paintball turnir “Petrova open 2018” @ Rukavac

Od 8 prijavljenih ekipa iz regije slavila je ekipa Petrovčići ispred ekipe MNK Rukavac. Trećeplasirana je bila ekipa Lux & co.

Rukavac – Povodom obilježavanja ovogodišnje Petrove jučer je 9. Paintball turnir “Petrova open 2018”.

Turnir je odigran na 8000 m2 šume i poligonu u Perčićima u organizaciji Painball kluba “Rukavac”. Od 8 prijavljenih ekipa iz regije slavila je ekipa Petrovčići ispred ekipe MNK Rukavac. Trećeplasirana je bila ekipa Lux & co.

– Zabavni dio održat će se 30. lipnja na Kinkeloven tarace uz D’Beni Band. Zvijezda večeri je Nikolina Cvek iz emisije Ljubav je na selu koja će u pola noći održati koncert. Nedjelja 1. srpnja popraćena je kulturnim programom. Program započinje u 19 sati otvaranjem izložbe ”Magični krug“, Kristine Kinkele Valčić. U 20 sati održat će se koncert Mješovitog pjevačkog zbora ”Štorija“ nakon čega zabava započinje koncertom grupe ”Jože Veš Mašinov in prijatelji“. U 22 sata na rasporedu je predstava „Ručni rad“ – crna komedija koju izvodi KUD Primorka s Krasice. Nakon predstave bend nastavlja sa svirkom, a cijela fešta bit će obogaćena ugostiteljskom ponudom i domaćom muzikom. U subotu 30. lipnja na rasporedu je 9. Badminton turnir “Rukavac Doubles“, u organizaciji ”Sportskog centra Damar“. Ljubitelji kartaških igara uživat će 1. i 2. srpnja na 9. tradicionalnom turniru briškuli i trešeti, najavili su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!