Ekipa 'Rukavac' pobjednici turnira 'Pino i Edi' @ Veprinac

pino_edi_veprinac_sm…prošlogodišnja ‘brončana’ ekipa, ove godine osvojila je prvo mjesto…
…nakon turnira organizirana je večera, za sve sudionike, na boćarije Umejčina…

Veprinac – Memorijalni turnir u malom nogometu ”Pino i Edi“, održan je prošle nedjelje na igralištu ”Tumpići“ u Veprincu. Turnir se održao u spomen na prerano preminule prijatelje Pinota Kalčića i Edija Širolu, u organizaciji njihovih prijatelja.
Na turniru nastupilo je deset ekipa, koji su u međusobnu ‘borbu’, krenule u 9 sati, izvlačenjem parova. Ta terenu su se u različitim kombinacijama natjecale slijedeće ekipe: Jazbaci, Veterani šanka, Jebivetri, Puž-auto, Elektroprimorje, Rukavac, Pojane, Buffet Tumpići, Gornji buffet i Štab.
Prvo mjesto osvojila je ekipa ‘Rukavca, drugo mjesto pripalo je ekipi ‘Bufet Leprinac’, a treće mjesto osvojila je ekipa ‘Pojane’ – pobijedivši ekipu ‘Puž auto’ u borbi za broncu. Ujedno ekipa ‘Puž auta’ imala je u svojoj momčadi najboljeg strijelca turnira Popovića.
– Jako smo zadovoljni odazivom publike i prijatelja. Turnir je prošao u lijepoj atmosferi, a cjelokupno druženje završilo je večeri koju smo pripremili na leprinačkoj boćarije Umejčine, kazali su organizatori.

Liburnija.net: Malonogometni turnir 'Pino i Edi' @ Veprinac

Liburnija.net: Malonogometni turnir 'Pino i Edi' @ Veprinac


Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!