Ekipe ‘Gornja Vežica’, ‘Kastav’ i ‘Mlaka’ najuspješnije na 28. memorijalu ‘Željko Tomljenović’ @ Opatija

Seniori s peharima

Memorijal je započeo polaganjem cvijeća na grob pokojnog Željka Tomljenovića od strane delegacije Odbojkaškog kluba Opatija.

Mlađe kadetkinje

Opatija – Prošle subote u opatijskoj dvorani Marino Cvetković održan je 28. memorijal ‘Željko Tomljenović’ u spomen na tragično preminulog člana i igrača Odbojkaškog kluba Opatija.
Od šest ekipa u mini odbojci slavila je ekipa Gornje Vežice, na drugo mjesto plasirala se ekipa Zameta, treće Opatija 1, zatim Opatija 2, Turnić i Kostrena. U konkurenciji najmlađih kadetkinja najbolje su bile djevojke iz Kastva, drugo mjesto osvojila je ekipa Sveti Matej, treće Kozala a četvrto Opatija.

MINI odbojka

Po završetku svih susreta priznanja i pehare podijelila je zamjenica gradonačelnika grada Opatije Vera Aničić, zatim tajnik ŠSGO Opatija, Branko Močibob te predstavnici domaćina Radovan dr.Mihelić predsjednik kluba i Vladimir Brnečić sportski direktor, nakon čega je za sve sudionike organizirana zakuska. U seniorskoj konkurenciji najbolja je bila ekipa Mlake, drugo mjesto pripalo je Rijeci 2, treće domaćinima iz Opatije, a četvrto Umagu. Nakon odigranih finalnih utakmica, nagrade i pehare dodijelio je tajnik ŠSG Opatija Branko Močibob i brat pokojnog Željka, Damir Tomljenović, koji je i pobjedničkoj seniorskoj ekipi Mlake uručio prijelazni pehar. Druženje svih ekipa nastavljeno je poslije podjele uz sendviče, pice, roštilj i kolače.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!