Ekološki sajam Opatija – Drugi jesenski sajam ove subote na Mrkatu

– Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja za sve zaljubljenike eko uzgoja, ali i zainteresirane prolaznike i to je fantastična prilika za svih da se bolje upoznaju s radom ekoloških proizvođača te da kušaju i kupe odlične, certificirane proizvode, poručili su organizatori iz Udruge Žmergo. 

Opatija –    Ove subote, 10. studenog očekuje nas drugo jesensko izdanje 9. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo, na već dobro poznatom mjestu – ispred Mrkata od 8 do 13 sati. Na sajmu će se okupiti petnaestak eko certificiranih proizvođača koji će svoje eko proizvode ponuditi građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima.

Eko izlagači će ponuditi šarolike i prirodno uzgojene proizvode poput voća, povrća, sadnica, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, kruha, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike kao i mnoge druge. Pozivamo sve zainteresirane građanke, građane i slučajne prolaznike da nam se pridruže u Opatiji te da se opreme najukusnijim i najzanimljivijim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača.  Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja za sve zaljubljenike eko uzgoja, ali i zainteresirane prolaznike i to je fantastična prilika za svih da se bolje upoznaju s radom ekoloških proizvođača te da kušaju i kupe odlične, certificirane proizvode, poručili su organizatori iz Udruge Žmergo.

 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net