EKSKLUZIVNO: Bivša Ms. Amerike i Hollywoodska glumica Jane Park Smith oduševljena Opatijom

Jane Park Smith, Jonathan Lee Smith, Jasmine Fontes i Jenilee Reyes

Jane Park Smith, Jonathan Lee Smith, Jasmine Fontes i Jenilee Reyes

Park Smith je javnosti najpoznatija po titulama Ms. Amerike i Miss Asian Amerike, no u svojoj karijeri glumila je u mnogih hit-serijama i poznatim filmovima, a istaknula je da ju je Opatija očarala svojom ljepotom, kao i izvrsnom gastronomskom ponudom. Nekoliko fotografija pogledajte u nastavku teskta…

Opatija – Bivša Ms. Amerike i hollywoodska glumica Jane Park Smith u pratnji prijatelja i suradnika jučer je posjetila ‘staru damu’. Šetnja od opatijskog mula do Slatine te razgledavanje Ville Angiloine u pratnji domaćina iz Opatija fight cluba očito su impresionirali društvo iz Los Angelesa, pa su planirani put za Istru te Veneciju prebacili za neku drugu priliku i odlučili provesti još jedan dan na našoj Rivieri.

Jane Park Smith

Jane Park Smith

Opatiju je Park Smith posjetila u pratnji supruga Jonathana Lee Smitha koji je karijeru gradio kao producent brojnih reality show emisija te televizijskih serija, pjevačice Jenilee Reyes, najpoznatije po hitu ”Where’s The Party”, koja je pozornicu dijelila s velikanima kao što su Stevie Wonder, Brian McKnight i Snoop Dog, te Jasmine Fontes, također televizijske producentice.

– Ovo mi nije prvi posjet Hrvatskoj, ali po prvi put sam došla na vašu predivnu obalu i stvarno mi se dopada, napomenula je Jane Park Smith, prilikom našeg jučerašnjeg susreta. Osim uživanja u prekrasnim opatijskim vizurama, uz stručna objašnjenja djelića opatijske povijesti od strane našeg Davida Kurtija, gosti iz Amerike bili su oduševljeni i našom gastronomijom.

Za ovaj put domaćini su goste odveli u restoran Ružmarin na ručak, da bi potom iskoristili poslijepodnevno sunce za uživanje uz kavu na terasi hotel Milenij te slasticama iz hotela Continental, no sudeći po dojmovima naših gostiju ova gastronomsko turistička avantura se nastavlja i danas.

Gosti iz LA-a s domaćinima iz OFC-a

Gosti iz LA-a s domaćinima iz OFC-a

Inače, Jane Park Smith ostvarila je doista bogatu i raznovrsnu karijeru u kojoj je upisala pobjede na natjecanjima ljepote, brojne glumačke uloge, humanitarne i manekenske angažmane, te sportske uspjehe kao nositeljica crnog pojasa u Tae Kwon Do borilačkoj disciplini, ali radila je i kao televizijska novinarka, glasnogovornica, autorica knjiga. Javnosti je vjerojatno najpoznatija kao Ms. Amerike 2007. godine te Miss Asian America 1994. godine, ali i kao etablirana televizijska glumica koja je ostvarila uloge u televizijskim hit serijama poput ”24”, ”Kosti”, ”Rizzoli & Isles”, ”The Cape”, dok ove godine izlazi film ”Scream at the Devil” u kojem igra naslovnu ulogu.

[nggallery id=1196]

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!