Emotivan koncert Radojke Šverko pod kristalnim lusterima @ Opatija

Radojka Šverko (Foto: B. Ćuk)

Radojka Šverko (Foto: B. Ćuk)

Od prve skladbe pa do kraja skoro dvosatnog koncerta, publika je uživala u emotivnim i maestralnim izvedbama pjevačice koja je nadahnuto izvela repertoar koji se sastojao od gospela, svjetskih pop i rock standarda, hrvatskih glazbenih uspješnica, pa sve do cabareta i poznatih hitova iz glazbenog opusa ove glazbene dive. Poseban trenutak za nešeg sugrađana Davida Danijela je bio poziv od Radojke i prepuštanje mikrofona prilikom izvedbe pjesme ‘Meni je ljubav sve na svijetu bila’.

Opatija – Kristalna dvorana Remisens Premium Hotela Kvarner u Opatiji ugostila je istinsku hrvatsku glazbenu divu Radojku Šverko koja je, uz pratnju Vladimira Babina za klavijaturama, još jednom dokazala da je doista jedinstvena umjetnica i jedno od zasigurno najvećih glazbenih imena ovih prostora.

David Danijel (Foto: B. Ćuk)

David Danijel (Foto: B. Ćuk)

Od prve skladbe pa do kraja skoro dvosatnog koncerta, publika je uživala u emotivnim i maestralnim izvedbama pjevačice koja je nadahnuto izvela repertoar koji se sastojao od gospela, svjetskih pop i rock standarda, hrvatskih glazbenih uspješnica, pa sve do cabareta i poznatih hitova iz glazbenog opusa ove glazbene dive. Kud plovi ovaj brod, Ništa nova, Georgia on my Mind, Lanterna, Plače stara lesa, Con te partiro… samo je dio repertoara kojeg je maestralno i sugestivno izvela Radojka Šverko, na oduševljenje brojne domaće i strane publike u kojoj smo primjetili i Ćiru Blaževića, Neviu Rigutto i brojna znana lica.

Poseban trenutak za nešeg sugrađana Davida Danijela je bio poziv od Radojke i prepuštanje mikrofona prilikom izvedbe pjesme ‘Meni je ljubav sve na svijetu bila’. Po završetku nastupa David nije krio emocije, uz posebnu napomenu da mu je bila izuzetna čast i privilegija nastupiti uz jednu ovakvu glezbenu veličinu kao što je Radojka.

Nakon što je publici otpjevala You are so beautiful i tako završila svoj koncert tijekom kojeg je, uz maestranu pratnju, Vladimir Babin preuzeo ulogu i naratora, uslijedilo je dijeljenje autograma, potpisivanje albuma, fotografiranje s obožavateljima od kojih su neki izvođačicu darivali buketima cvijeća.

radojka_sverko_david_danijel_2

N. C. / Opatija
Foto: Borna Ćuk

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net