Epicentar i Godsbane sutra rokaju u Šporovoj jami @ Kastav

epicentar

– Bendovi iza sebe imaju gomile nastupa, iskustva pa i nagrada sa raznih natjecanja, a ove večeri vrijeme je da dobro prodrmaju i Šporovu jamu, istaknuli su organizatori.

Kastav – Sutra, u subotu, 21. ožujka, s početkom u 21:30 sati, u Kastvu će se, na Šporovoj jami, održati koncert bandova Epicentar i Godsbane, a ulaz je slobodan!

– Još jedna ekipa stare škole gdje nam je drago da možemo dokazati da je žestoka glazba u Rijeci dobro potkovana starim korijenjem i starom heavy školom. Naravno govorimo o bendu Epicentar! Old School heavijaneri pokazat će nam kako se to nekada radilo i uz novu i nešto mlađu ekipu u bendu rasturiti i binu i sve posjetitelje. Uz izvrsne nastupe na Ri Rock festivalu i Dark O Metal festu gdje su i ostavili trag na nama, želimo istaknuti i njihovu uvježbanost i nevjerojatne energične nastupe koji tjeraju na urlanje i pjevanje uz bend. Vratimo se u dane stare slave heavy metala i hard rocka i dopustimo da nas protresu svojim hitovima poput velikana AC DC, Motorhead, Iron Maiden itd. Iza sebe imaju gomile nastupa, iskustva pa i nagrada sa raznih natjecanja, a ove večeri vrijeme je da dobro prodrmaju i Šporovu jamu, istaknuli su organizatori.

Godsbane je peteročlani bend osnovan je 2008. godine u Crikvenici. U početcima je bend počeo s obradama bendova koji su na njih ostavili jak utjecaj kao što su Iced Earth, Iron Maiden, Metallica, System Of A Down, Megadeth… Nakon što su stekli dovoljno iskustva počeli su raditi na autorskim pjesmama te su 2010. godine objavili prvi album imena “Godsbane”.

– Promociju albuma održali su diljem Hrvatske, a od značajnijih nastupa izdvajaju koncerte u Puli (Mimoza), Zaboku (HGF), Crikvenici (Na Livadi festival), Rijeci (Fall Fest), a tu su još i mnogi drugi nastupi. Godine 2013. bend ponovno ulazi u studio i snima 6 autorskih pjesama, što je zanimljivo jer su 3 pjesme snimljene s bivšim pjevačem Valentinom, a 3 pjesme s novim pjevačem Paulom. Bend trenutno radi na objavi novog albuma nazvanog Ashes, dodali su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!