Erasmus se ipak provodi: 18 studenata iz cijele Europe provest će zimski semestar na Fakultetu u Iki

Druženje je organizirano u novoj zgradi Fakulteta, a studenti su upoznati sa svim zanimljivostima ove regije i mogućnostima koje imaju tijekom boravka u njoj.

Ika – Usprkos pandemiji na opatijski Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu ovih dana stiglo je 18 studenata iz cijele Europe koji će ovdje provesti zimski semestar u sklopu Erasmusa. Već tradicionalno za sve studente u sklopu Erasmusa organiziran je ‘Welcome Day’ gdje je studente pozdravila prodekanica za nastavu izv.prof.dr.sc. Ana-Marija Vrtodušić Hrgović zajedno s prodekanom za međunarodnu suradnju izv.prof.dr.sc. Markom Perićem.

Druženje je organizirano u novoj zgradi Fakulteta, a studenti su upoznati sa svim zanimljivostima ove regije i mogućnostima koje imaju tijekom boravka u njoj. Erasmus studenti dolaze iz Rumunjske, Španjolske, Portugala, Slovačke, Litve, Latvije, Poljske i drugih zemalja, a dekanica Fakulteta prof.dr.sc. Sandra Janković tom je prilikom istaknula da Fakultet zaista ima dugogodišnje iskustvo i već dugi niz godina prepoznaje važnost internacionalizacije visokoškolskih institucija, a posebna pažnja posvećuje se mobilnosti studenata.

error: Content is protected !!