Estetska kirurgija nudi mogućnost uklanjanja svih estetskih nedostataka na licu i tijelu uz povoljne cijene @ Thalasso Wellness Centar

Građani i posjetitelji Opatije mogu koristiti različite zahvate uljepšavanja – od tretiranje rana i korekcije ožiljaka preko liposukcije i abdominoplastike do smanjenja ili povećanja grudi, korektivnih operacija na ušima, očima i nosu i botoksa. Cijene usluga provjerite u nastavku teksta.

Opatija – Estetska kirurgija jedan je od atraktivnijih segmenata ponude opatijskog Thalasso Wellness Centra, a svoj put do ljepote i zdravlja uz pomoć iskusnih liječnika već su pronašli brojni korisnici. Uz ovu ponudu Thalassotherapija je uistinu postala savršena destinacija zdravlja, ljepote i wellnessa u kojoj je moguće ukloniti ili ublažiti gotovo sve estetske nedostatke na licu i tijelu.

Estetsku kirurgiju u Thalassotherapiji Opatija predvodi Nino Vidas, dr. med., specijalist opće i plastične kirurgije. Usavršio je estetsku kirurgiju na poznatim svjetskim klinikama radeći s vodećim ljudima estetske i plastične kirurgije. Doktor Vidas obavlja stručne preglede, konzultacije i operativne zahvate iz područja estetske, plastične i opće kirurgije, a cijena savjetovanja s liječnikom je 200 kuna.

Građani i posjetitelji Opatije mogu koristiti različite zahvate uljepšavanja – od tretiranje rana i korekcije ožiljaka preko liposukcije i abdominoplastike do smanjenja ili povećanja grudi, korektivnih operacija na ušima, očima i nosu i botoksa.

Vrhunsku kvalitetu usluge prate i povoljne cijene tretmana, pa se tako blefaroplastika, odnosno operacija kapaka, može napraviti po cijeni od 4.000 kuna, rinoplastika ili operacija nosa već od 11 tisuća kuna, a otoplastika (operacija ušiju) ili lipofiling (usne/jagodice) od 2.500 kuna.

Operacije grudi nešto su kompleksniji zahvati, pa se tako cijena povećanja grudi kreće od 22.500 kuna, smanjivanje od 25 tisuća kuna, a podizanje grudi od 18.750 kuna. U ponudi je i ginekomastija, odnosno operacija muških grudi, po cijeni od 7.000 kuna.

Liposukcija i abdominoplastika, odnosno odstranjivanje masnih naslaga i zatezanje kože trbuha, stoje od 6.250 kuna, manji kirurški zahvati poput odstranjivanja madeža mogu se napraviti već za 500 kuna. U ponudi je i botoks terapija s cijenom od 1.250 kuna, dermalni filer po cijeni od 2.300 kuna te mezoniti za lifting lica od 3.000 kuna.

Savjetovanje s liječnikom moguće je naručiti putem telefona 051/202-615, mobitela 091/763-1701 i e-maila nino.vidas@tto.hr, a radno vrijeme je ponedjeljkom i četvrtkom od 14 do 22 sata, a petkom od 9 do 17 sati. Više informacija dostupno je putem web stranica www.thalasso-wellness.hr i www.thalassotherapia-opatija.hr.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!