Eurosong mu je u krvi – Antonio Krištofić pjesmom Zdravka Čolića prošao dalje u X Factoru @ Beograd

antono_live

Mladog matuljskog pjevača ”dopala” je pjesma ”Gori vatra” koju je Zdravko Čolić izveo u Opatiji i s njom se plasirao na Eurosong. Njegova se izvedba, očigledno, dovoljno svidjela i gledateljima da mu podare dovoljan broj glasova kako bi se plasirao i u sljedeće izdanje emisije uživo.

Beograd – Antonio Krištofić uspješno je savladao još jednu ”live emisiju” regionalnog glazbenog show-a ”X factor Adria” i plasirao se u sljedeću natjecateljsku fazu. Tema sinoćnje emisije bio je Eurosong, pa su i pjesme bile izabrane iz različitih godina ovog dugogodišnjeg europskog muzičkog festivala.

– Na prvom live-u je bilo jako uzbudljivo, a najstresniji trenutak bio mi je prlilikom ulaska na pozornicu, jer sam sav bio uzbuđen. Euroviziju pratim već par godina, i želja mi je da jedan dan budem predstavnik Hrvatske na Eurosongu, kazao je Krištofić.

Mladog matuljskog pjevača ”dopala” je pjesma ”Gori vatra” koju je Zdravko Čolić izveo u Opatiji i s njom se plasirao na Eurosong.

Antonio Krištofić

Antonio Krištofić

– Kad sam čuo da pjevam pjesmu Zdravka Čolića, bilo mi je jako drago iako moram biti iskren i moram reći da dosad nju nisam čuo, objasnio je Antonio.

Ipak, njegova izvedba nije žiri ostavila ravnodušnim. Željko Joksimović zaključio je da je Antonio bio fantastičan, dok su ga Tonči Huljić i Massimo upozorili da se previše oslanja na vibrato u svojim izvedbama.

– Antonio, bio si perfektan. Ova pjesma nije jednostavna, nju je naš dragi Kemo napisao. Divan si, spontan, iskren, i samo ostani takav, kazala je ”matujskom tiću” njegova mentorica Aleksandra Kovač.

Njegova se izvedba, očigledno, dovoljno svidjela i gledateljima da mu podare dovoljan broj glasova kako bi se plasirao i u sljedeće izdanje emisije uživo.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!