eVisitor uvodi informatizaciju u poslovanje privatnih iznajmljivača @ Liburnija

eVisitor_servis_2015

Privatnim iznajmljivačima korištenjem sustava eVisitor obveza vođenja knjige gostiju i popisa gostiju bit će izvršena prijavom i odjavom turista (vođenje knjige Popis gostiju više nije potreban).

Lovran – Od 1. siječnja 2016. godine uvodi se eVisitor, jedinstveni online informacijski sustav za prijavu i odjavu turista na nivou cijele Republike Hrvatske.

turisticki_kutak_2015

– eVisitor je projekt Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice. Sustav je dostupan besplatno svim korisnicima preko Interneta kao web aplikacija bez potrebe za instaliranjem na računalo. Privatnim iznajmljivačima korištenjem sustava eVisitor obveza vođenja knjige gostiju i popisa gostiju bit će izvršena prijavom i odjavom turista (vođenje knjige Popis gostiju više nije potreban).TZO Lovran je svim iznajmljivačima pripremila korisničko ime, lozinku i TAN tablicu za prijavu u eVisitor, poručili su iz Turističke zajednice Općine Lovran.

Radno vrijeme Ureda TZO Lovran je od 08 do 14:30 sati, a subotom od 09 do 12 sati, a dodatne informacije možete dobiti na telefon 291 740 ili e-mail information@tz-lovran.hr

Trenutno dostupni linkovi na materijale koji će se kontinuirano nadopunjavati sadržajem su:
WEB eVisitor – link
YOUTUBE KANAL – eVisitor – link
WIKISTRANICE: istima možete pristupiti nakon prijave u sustav www.evisitor.hr – link

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!