FEN drugi najbolji festival po odabiru publike

fen_zagreb_2013

Svega 3% glasova publike koja je podršku svojim favoritima izražavala glasovanjem na portalu Teatar.hr u periodu od tri tjedna prije svečane dodjele, nedostajalo je FEN-u da nakon lanjskog slavlja ostane na tronu kao najbolji festival izvedbenih umjetnosti.

Zagreb – Sinoćnjom dodjelom druge po redu nagrade za najbolja kazališna ostvarenja tijekom protekle godine, održanoj u Tvornici kulture, u organizaciji portala Teatar.hr, opatijski Festival neovisnih kazališta i kazališnih družina u Republici Hrvatskoj – FEN još jednom je dobio potvrdu da je u samom vrhu kada je riječ o ostvarenjima u izvedbenim umjetnostima na nacionalnoj razini. Ono što najviše raduje jest da je potvrda stigla od onih kojima je kazalište i namijenjeno – publike. Nakon prednominacije koja je također po odabiru publike poslužila kao filter kvalitete, kao potencijalni laureati uz FEN ostali su Tjedan suvremenog plesa, IKS festival, Ganz novi festival i Festival svjetskog kazališta.

– Svega 3% glasova publike koja je podršku svojim favoritima izražavala glasovanjem na portalu Teatar.hr u periodu od tri tjedna prije svečane dodjele, nedostajalo je FEN-u da nakon lanjskog slavlja ostane na tronu kao najbolji festival izvedbenih umjetnosti. Popularniji kod publike ove godine bio je tek splitski IKS festival, kojemu ovom prilikom čestitamo te s nestrpljenjem očekujemo dodjelu nagrada slijedeće godine. Zahvaljujemo se svima koji su svojim glasom dali podršku FEN-u, poručili su iz Festivala Opatija.

N. Cvjetović

error: Content is protected !!