Fešta od krafi i istarske tjestenine @ Kršan

krafi_fest_2014

Nakon što se lani pojelo 160 kilograma krafa, organizatori su ove godine tu brojku podigli na 200 kilograma, pa će baš svatko moći napuniti svoj pjat.

Kršan – Kuhani slatki, frigani, flambirani, sve su to krafi koje će se moći kušati na ovogodišnjem Krafifestu koji će se održati 1. svibnja na SRC Pristav u Kršanu s početkom u 12 sati.

Posjetitelji će se, osim kušanja krafi koje će na licu mjesta pripremati vrijedne domaćice, moći okušati i u pripremanju istih na organiziranim radionicama. Ako vam krafi pak nisu dovoljni, ove će se godine nuditi i tradicionalna istarska tjestenina, od fuži do pljukanci. Nakon svih ovih delicija, ponudit ćemo vam i koji koktel koje će pripremati Udruženje barmena Istre. Nakon što se lani pojelo 160 kilograma krafa, organizatori su ove godine tu brojku podigli na 200 kilograma, pa će baš svatko moći napuniti svoj pjat.

– Za zabavni dio programa pobrinut će se Karin Kuljanić uz pratnju Roberta Grubišića na klavijaturama. Slijede svima dobro poznati Anelidi, lokalne jake etno snage Šćike, te duo Dejan i Josip. Nastupit će ina kršanskim feštama neizostavan KUD I.F. Zlatela. Vidimo se na Krafifestu, poručili su iz TZ Kršan.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!